Social Caring Organisation Suriname (SCOS) helpt een handje

Ook dit jaar kan de Stichting Social Caring Organization Suriname terugblikken op een succesvol Jaarafsluitings pakketten Project. Het team bestaande uit jonge Surinamers heeft met man en macht gewerkt om hun target te behalen, en heeft op zo een manier 80 jaarafsluitings pakketten mogen samenstellen en verdelen aan hulpbehoeftigen.

Help een handje

In een interview met de redactie van Dagblad Suriname heeft de voorzitter van de stichting Social Caring Organisation Regillio Karijoredjo te kennen gegeven wat het doel van dit project is geweest: ”We hebben met dit project 80 behoeftige huishoudens kunnen voorzien van een pakket waarmee zij dit jaar feestelijk ondanks de economische situatie kunnen afsluiten.”

“Bij deze bedanken wij alle sponsoren en helpers voor deze bijzondere geste. Door De wezenlijke bijdrage zullen 80 gezinnen een leuk jaarafsluiting beleven”, voegt hij toe aan het gesprek. 

Boodschap naar de samenleving

De voorzitter geeft afsluitend aan hoe dankbaar ze de gemeenschap zijn en zegt het volgende: 

“Uw bijdrage dit jaar was zeer cruciaal bij het samenstellen van de jaarafsluitings pakketten, wij hopen in het vervolg te mogen blijven rekenen op uw volle ondersteuning. Mogen wij deze gelegenheid ook aangrijpen om u in alle opzichten veel heil, zegen, gezondheid en voorspoed te wensen voor het jaar 2023. Laat vooral de warmte en geluk het gehele jaar in uw harten gloeien. Fijne feestdagen en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Social Caring Organisation Suriname, Caring is Our Priority.”

GW

error: Kopiëren mag niet!