Extra eenmalige AOV-uitkering van SRD 1.000 uitbetaald in district Sipaliwini

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) heeft dinsdag 20 december de eenmalige uitkering van SRD 1.000 (AOV+) in het district Sipaliwini uitbetaald. De kasuitbetalingen hebben plaatsgevonden te Djoemoe en Drietabbetje. Deze eenmalige uitkering is bestemd voor senioren burgers die maandelijks alleen een AOV (Algemeen Oudedagsvoorziening) uitkering krijgen.

Minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo geeft aan, dat vanuit  SoZaVo alles in het werk wordt gesteld om de noden van het volk te helpen verlichten conform de begroting. “Wij werken ernaar toe zaken structureel aan te pakken”, aldus Ramsaran. 

De eenmalige AOV+ uitbetaling wordt uitgevoerd in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Regionale Ontwikkeling en Sport. De SoZaVo bewindsman vraagt de alleen AOV-genietenden van de overige gebieden wat geduld te betrachten. 

Deze eenmalige uitkering van SRD 1.000 wordt alleen in december dit jaar gedaan. Tegelijkertijd vinden de reguliere uitbetalingen van het AOV plaats, die elke kwartaal per kas geschieden.

error: Kopiëren mag niet!