JCI heeft nieuwe afdeling op Commewijne

De JCI Suriname heeft een nieuwe kamer kunnen affiliëren in Commewijne, genaamd JCI Commewijne. Junior Chamber International Suriname (JCI Suriname) is er om jonge sterke leiders af te leveren aan de maatschappij. Dit doet de organisatie middels het verzorgen van interne trainingen, het participeren aan nationale, regionale en internationale JCI activiteiten en het uitvoeren van duurzame projecten ten behoeve van de gemeenschap. 

“Wij investeren in het vormen van onze leden en hen te voorzien van de nodige skills die nodig zijn om optimaal te kunnen functioneren en kwalitatief werk neer te zetten. Bij de verkiezingen voor Commewijne onlangs is het eerste bestuur van JCI Commewijne bij acclamatie gekozen. Het nieuw bestuur bestaat uit Local President Sunaina Mohan, Vice President Internal Dyon Denswil, Vice President External Hakiem Lalmahomed en Secretary/Treasurer Savéante Helstone. 

Verandering en verbetering

Sunaina Mohan zei bij haar verkiezing” “Als eerste en nieuwe President van JCI Commewijne is het voor mij een eer om leiding te geven aan dit geweldig team, waar wij één doel voor oog hebben verandering, verbetering, ontwikkeling en transformatie. JCI Commewijne is een droom geweest van velen. Het heeft ons 3 jaren geduurd om te affiliëren, maar ik mag met trots zeggen dat wij geschiedenis hebben geschreven. Als dochter van district Commewijne heb ik mezelf op verschillende manieren dienstbaar gemaakt en het wordt tijd dat ik nu een andere rol inneem, waarbij ik samen met het team van JCI Commewijne de gestelde doelen kan behalen.”

“Om die te behalen zullen wij innovatieve ideeën neerpennen, trainingen, motivational talks en retentions organiseren. We will put our heart in the work to reach each and every young leader of Commewijne. No one will be left behind. We hebben al aanzet gegeven en ten einde van het jaar 2023 zullen wij er zorg voor dragen dat wij tegen elkaar zeggen We hebben inderdaad geschiedenis geschreven!”, aldus Mohan.

error: Kopiëren mag niet!