Nigeriaan Burna Boy maakt zich op voor Suriname

Black & Sexy Events is klaar voor een mooie concert. Dagblad Suriname verneemt van woordvoerder Olu “The Young One” Abena het volgende. De show staat gepland voor woensdag 14 december in het André Kamperveen Stadion. 

“Burna Boy, bekend als The African Giant, komt met een crew van minimaal 34 personen aan in Suriname. Tot de groep behoren zijn manager, The outsiders band, eigen sound ingenieurs, backing vocalisten, dansers en mensen die zorgen voor belichting. Suriname, dit wordt niet normaal, wij hebben zo een grote show nog nooit gehad in ons geliefd land. Vanuit Suriname zullen wij voornamelijk de beste DJ’s presenteren in het voorprogramma. De ruis en publieke huiver op social media had niet te maken met Black & Sexy Events, maar met andere organisaties die voor de afgelopen weken evenementen hadden gepland die om uiteenlopende redenen geen voortgang vonden.” 

“Black & Sexy speelt met deze Love, Damini show in op een langgekoesterde wens van  showminnend Suriname. Om het publiek te garanderen dat de wereldartiest daadwerkelijk komt, heeft het management van Burna Boy op verzoek van de showpromotor het concert in Suriname ook in zijn toerschema geplaatst op Facebook, Instagram en Twitter. Dus die bevestiging is er”, zegt de zegsman in gesprek met Dagblad Suriname. 

Black & Sexy Events heeft eerder Davido, Flavour, Rude Boy, Kizz Daniel, Joeboy en bekende rappers en zangers uit Nederland laten halen. De organisatie belooft een spectaculaire sho van Burna Boy. Damini Ebunoluwa Ogulu zoals hij echt heet, zag het levenslicht op 2 juli 1991. Hij is een Nigeriaanse zanger, songwriter en producer. De songs It’s Plenty en Last Last  behoren tot de recente populaire songs van de artiest. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!