Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik slaat in Las Vegas Amerikaan Chris Daukaus in 23 seconden knock-out

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik heeft zaterdag iedereen eraan herinnerd iedereen dat hij een van de gevaarlijkste punchers in de zwaargewichtdivisie is, aldus MMA Fighting.

De Surinaamse zwaargewicht had slechts 23 seconden nodig om Chris Daukaus neer te halen voor de telling met een furieuze knock-out tijdens UFC 282 in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

Rozenstruik ontmoette Daukaus in het midden van de kooi en nadat Daukaus de eerste stoot had gegeven, stootte Rozenstruik hem met een recht in het midden waardoor Daukaus zich terugtrok. Rozenstruik voelde dat Daukaus goed geraakt was was en sprong onmiddellijk op hem af met een stoot en een knie die Daukaus op zijn achterwerk deed belanden.. 

Toen Daukaus probeerde wat afstand te creëren, stootte Rozenstruik snel met de linkerhand naar de kaak, die Daukaus platdrukte.

De overwinning breekt een twee-gevechten lost streak voor Rozenstruik. Zijn UFC-record staat nu op 7-4, waarbij alle zeven van zijn overwinningen via knock-out komen. Hij bezit nu drie UFC-knockouts in minder dan 30 seconden, nadat hij eerder Andrei Arlovski in 29 seconden en Allen Crowder in slechts negen seconden had verslagen.

Daukaus lijdde zaterdagavond zijn derde opeenvolgende nederlaag, allemaal door knock-out. Het was een moeilijke periode voor Daukaus en broer Kyle, een concurrent in de middengewichtdivisie van de UFC. Kyle werd uitgeschakeld in de tweede ronde van een gevecht tegen Eryk Anders afgelopen zaterdag bij UFC Orlando en gecombineerd hebben de broers hun afgelopen vijf gevechten verloren door KO/TKO.

error: Kopiëren mag niet!