Voorbereidingen Waka Psa Experience ondernemersbeurs verlopen vlot

De tweede editie van de Waka Psa Experience ondernemersbeurs wordt op zondag 4 december gehouden. Dit wordt georganiseerd door Aldea Events, dat bestaat uit drie jonge vrouwelijke ondernemers tussen de 23 en 26 jaar, te weten Sherona Moti van Z’s Rolls, Cristel Wongsokromo van Ceejay’s en Tanisha Mandoeng van TRM’s. 

De organisatoren geven tegenover Dagblad Suriname aan, dat de voorbereidingen heel vlot verlopen. “Tot nu toe zijn we zeer tevreden met de aanmeldingen en het enthousiasme van de ondernemers, dus alles verloopt naar wens.” Momenteel hebben ze vijf vrije plekken openstaan vanwege uitvallers. Dus de mogelijkheid bestaat nog om te registreren tot 1 december. 

Aan dit evenement zullen ondernemers van verschillende branches deelnemen. “Van eten tot zelfgemaakte kleding en bijouterie, tot tatoeage artiesten, cosmeticaproducten en het belangrijkste, informatie booths voor ondernemers.” 

De samenleving wordt opgeroepen om de ondernemers te ondersteunen op 4 december. Waarom? “Zodat we over een paar jaren de winkelschappen kunnen vullen met tenminste 80% Surinaamse producten en hierdoor geen 90%, maar hopelijk 20% importland worden. Zo alleen kan het geld in ons land blijven circuleren.”

“Kom massaal langs op de WAKA PSA EXPERIENCE PART 2 en geniet van het geweldig aanbod van onze eigen Surinamers. Want wat het buitenland kan, kunnen we ook!”, aldus de organisatoren van dit evenement.

SK

error: Kopiëren mag niet!