Drie jonge verdachten poging roofoverval op goudveld te Sarakreek opgepakt

Leden van het Regio Bijstand Team Midden hebben in samenwerking met de politie van het bureau Brokopondo dinsdag 22 november de verdachten P.P. (24), R.P. (19) en R.R. (21) op de aanmeerstijger bij het stuwmeer te Brokopondo aangehouden.

Het drietal heeft geprobeerd een gewapende roofoverval te plegen op een goudveld te Kalango in het gebied van Sarakreek. Na bekomen informatie en op aanwijzing van de aangever M.K. zijn de verdachten, die in een boot richting het stuwmeer voeren, door het RBTM in de kraag gevat. Hierna werd dit trio overgedragen aan de politie van Brokopondo. 

Op hen werden aangetroffen en inbeslaggenomen 6 kaliber 12 hagelpatronen, 6 kaliber 38 hagelpatronen en een portofoon.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!