30.5 liter vloeibare cocaïne ontdekt in 59 blikken Parbo Bier en Radler in loods

De douanerecherche stuitte woensdag 16 november tijdens een exportcontrole in een loods aan de Kasoedjieweg in Paramaribo-Noord op een hoeveelheid vloeibare cocaïne die verborgen zat in een lading met blikken Parbo Bier, Radler, stroop en ketchup.

Het gaat 30,5 liter vloeibare cocaïne die verstopt was in 59 blikken Parbo Bier en Radler. Medewerkers van de afdeling Narcotica Brigade die voor onderzoek op de locatie arriveerden, hebben de eigenaar en drie helpers die werden aangetroffen in de boeien geslagen.

Samen met de drugs werden de vier ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de eigenaar M.B., die een beperking heeft, in verzekering gesteld, terwijl de drie helpers die waren ingehuurd zijn heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!