Rupaa Londaa Ke Naach een muziekgroep met jonge en talentvolle Surinamers

Soeradj Mangre uit het district Commewijne is met zijn muziekgroep actief in de wereld van entertainment. Dagblad Suriname verneemt van Mangre dat het team bestaat uit jonge en talentvolle Surinamers.

De groep Rupaa Londaa Ke Naach wordt gevormd door de 24-jarige Soeradj Mangre als manager en tevens de persoon die diverse dansstijlen uitoefent waaronder Londaa Ke Naach. De 23-jarige Parwesh Dhondai is dholak speler, de 11-jarige Aryan Dhondai bespeelt de dhantaal en de 20-jarige Vashti Jarbandhan bespeelt het harmonium.

Het doel van dit team is om de traditionele dansstijl in leven te houden door het te beoefenen.

President Chandrikapersad Santokhi heeft een bezoek gebracht aan de RGD-polikliniek en de steiger te Johanna Margaretha. De manager van de muziekgroep liet deze kans niet voorbij gaan. Rupaa Londaa Ke Naach heeft toen opgetreden om aan het staatshoofd te presenteren dat er ook heel wat talent is aan de rechteroever van Commewijne. Het unieke van dit team is dat de leden geen lessen hebben gevolgd. Met behulp van observeren, thuis oefenen en YouTube hebben zij zich kunnen voorbereiden om optredens te verzorgen. 

De RGD-polikliniek bevindt zich in een deplorabele staat, die aan renovatie toe is. Het staatshoofd gaf aan dat hij met zijn team aan structurele en duurzame oplossingen zal werken. Het staatshoofd heeft ook diverse knelpunten van de samenleving aldaar aangehoord en aangegeven dat er structurele oplossingen komen, aldus Mangre in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!