17-jarige inzittende auto overlijdt na eenzijdig ongeval

Bestuurder wijkt uit voor een dier en rijdt tegen een EBS-mast

De 17-jarige inzittende van een auto Ishitha Harangi is na een eenzijdige aanrijding op de Henry Fernandesweg maandag 31 oktober de volgende dag in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo aan haar verwondingen overleden.

Agenten van het politiebureau Kwatta gingen na een telefonische melding van de aanrijding naar de locatie voor onderzoek.

Bij aankomst van de agenten bleek de inzittende Ishitha voor medische hulp al per eigen gelegenheid te zijn vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd ter verpleging en overleed de volgende dag.

Volgens verklaring van de bestuurder reed hij over de Henry Fernandesweg vanuit de richting van de Kwattaweg en gaande richting Bolletriehee. Bij die gelegenheid zag hij plotseling tijdens het rijden een gedierte voor zijn voertuig. Hierdoor week hij uit en kwam tegen een mast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan.

De automobilist was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Het lichaam van Ishitha is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 3 november.

error: Kopiëren mag niet!