Politiebericht dodelijk verongelukte agent op Oost-Westverbinding

Na een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding is de 29-jarige politieambtenaar Marcel Pallees in de vroege ochtend van zondag 23 oktober in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) aan zijn verwondingen overleden, zo meldt de politie dinsdag 25 oktober. 

De politie van het bureau Moengo kreeg omstreeks 01.30 de melding van een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 57 en ging voor onderzoek naar de locatie. Ter plaatse werd het verkeersslachtoffer, die naderhand politieman bleek te zijn, in het voertuig aangetroffen. In een ambulance werd de zwaargewonde man, die niet aanspreekbaar was, voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het AZP, waar hij kort na aankomst overleed.

Onderzoek wees uit dat Pallees over de Oost-Westverbinding reed, komende vanuit de richting van Albina en gaande richting Paramaribo. Door tot nog toe onbekende reden heeft hij ter hoogte van km 57 de controle over de besturing van de auto verloren. Hij raakte van de weg en kwam in botsing met een boom op de langs de weg lopende berm. 

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Marcel Pallees afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!