Een brok negativiteit

Er doet een foto de ronde op social media waarop de president en zijn vrouw afgebeeld staan. De man is op zakenreis en heeft zijn vrouw meegenomen. De foto gaf niet aan dat ze mee vergaderde, het gaf slechts aan dat ze op een bank naast haar man zat. Toch werd de foto door velen geïnterpreteerd als ze zit mee te vergaderen en werd er van alles erbij verzonnen. Wat mij verbaasde waren de reacties op social media. Men gaf af op de aanwezigheid van mevrouw Santokhi.

Het was een en al negativiteit wat de klok sloeg: wat deed ze daar, ze hoort daar niet enzovoorts. Er was niet een positieve reactie, men verzon er zelfs van alles bij, zoals dat ze aanzat bij de vergadering waar ze niets te zoeken had. Er was zelfs een mevrouw die in het programma van Bakana Torie een zeer negatieve interpretatie weergaf en zelfs zei dat de president niet de waarheid sprak, omdat hij zijn vrouw wel regeerfuncties toebedeelt. Daar heeft ze niet het bewijs voor. Omdat zijn vrouw mee was op zakenreis en samen met hem op de foto stond, trok ze de conclusie dat de president haar toch een functie had gegeven. Dat is kortzichtig en dom. De omroeper was haar zelfs negatief aan het voeren. Hij stelde zijn vragen zodanig dat het negatieve vuur werd aangewakkerd. Hoe kunnen mensen nu daar plezier in hebben. Het was duidelijk dat men hier een negatief doel mee had.

Ik keek naar de foto en ik wist dat de president daar was met een zeer belangrijke missie voor ons land dus het eerste dat er in mij opkwam, was, ik hoop dat de president zijn doel heeft bereikt en ik ben blij dat hij zijn vrouw bij zich heeft ter ondersteuning. Omdat ik van mijn land hou dacht ik het eerst aan een positief resultaat voor suriname en niet aan verzinsels om mevr Santokhi te schofferen.

Niet iedere first lady knipt alleen maar lintjes. Deze first lady heeft de intelligentie om gesprekken met haar man te voeren die kunnen dienen als ondersteuning in zijn werk. Waarom dan de krabbenmentaliteit gebruiken om haar neer te halen. Waarom niet haar deskundigheid gebruiken ter ondersteuning voor haar man en ons land. Waarom zo bekrompen reageren, omdat ze op de foto staat met haar man. De vrouw houdt zich keurig aan het protocol, ze vergadert en praat niet mee, ze zit er alleen bij om te luisteren en van te leren. Ze demonstreert niet dat ze als vertegenwoordiger van Suriname daar is. Ze weet dat ze haar man op deze reis alleen maar vergezelt, waarom dan al die negatieve interpretaties. Waarom altijd elkaar neerhalen?

Het is tot nu toe bewezen dat men van alles uit de kast haalt om het deze president moeilijk te maken. Men zal het blijven proberen tot de laatste dag van zijn termijn. President, ik weet dat u het zwaar heeft, maar negeer al die negatieve aanvallen en blijf op uw post en zet door om dit land weer gezond te maken.

Mensen  stop met dit negatieve gedrag.  Het land zal alleen vooruit komen als we elkaar ondersteunen en wat gunnen.

Te joe mek dedekisie gi trawan, joe eigen skin sa Fin didon presie

Josta vaseur

error: Kopiëren mag niet!