Drie verdachten binnen dag opgepakt voor poging tot doodslag en geweld en vernieling

De verdachten D.N. (26), G.T. (22) en P.M., alias ‘Tongtjong’, zijn zondag 18 september door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden. De drie hadden zich zaterdag 17 september in Paramaribo-Noord schuldig gemaakt aan poging tot doodslag en openlijke geweldpleging en vernieling. 

Op gewelddadige wijze hebben de verdachten getracht een man van het leven te beroven en of zwaar lichamelijke letsels toe te brengen. Ook het voertuig van de aangever werd aanzienlijk beschadigd door de drie verdachten.

Het lukte het RBTP de drie binnen een dag op te sporen en aan te houden.

Hierna werden zij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau te Geyersvlijt, zo bericht het Korps Politie Suriname zondagavond.

error: Kopiëren mag niet!