Boekenwinkel “The Reading Room” houdt boekenmarkt op 17 september

Boekenwinkel “The Reading Room” is een initiatief van zwemclub de Kikkertjes NV. Het idee komt van een van de coördinatoren, Colin Gauri. “Tijdens de achter ons gelegen Covid-periode waarin we gezien hebben dat ineens je omzet als zwemschool wegvalt, hebben we dit idee opgepakt en hebben we de afgelopen maanden gewerkt aan het leggen van contacten in Nederland om goedkoop gebruikte boeken in te kunnen kopen voor de verkoop en voor het uitlenen”, zegt Shrishti Kalpoe van de Customer Care, tegenover Dagblad Suriname.

Steentje bijdragen aan de ontwikkeling van Surinaamse kinderen

“We beseffen terdege dat educatie de sleutel is tot het vooruitbrengen van ons land, ons volk en zeker ook onze kinderen, die de toekomst zijn. De leiders van morgen. Daarom hopen we tegelijkertijd ook ons steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van onze Surinaamse kinderen en hebben we een uitleen programma bedacht, zodat de kinderen boeken kunnen lezen zonder ze te hoeven kopen. Voor de ouders en kinderen die wel de boeken willen kopen hebben we ook deze mogelijkheid”, zegt Kalpoe.

Boekenmarkt

De boekenwinkel is gevestigd aan de Eduardstraat 44 te Kwatta en is dagelijks open van 10.00 uur tot en met 18.00 uur (van maandag tot zaterdag). Op 17 september gaan zij van start met een twee-maandelijkse terugkerende boekenmarkt, waar de mensen kunnen langslopen om boeken te kopen, lid te worden van het uitleenprogramma of om gewoon lekker rond te kijken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meer dan 10.000 boeken

Momenteel heeft de boekenwinkel meer dan 10.000 boeken in allerlei uiteenlopende genres op voorraad. Iedere kwartaal krijgen ze nieuwe ladingen van gebruikte boeken binnen. 

Prijzen van de boeken

De prijzen van de boeken en strips beginnen bij SRD 10 en lopen op tot SRD 150. “Onze boeken hebben gekleurde stickers waaraan een prijs gekoppeld is. Verder zijn er ook nog kortingen op de aankoop wanneer je een lidmaatschap hebt, of een eigen boek inlevert. We hopen iedereen te zien op de 17e september van 10.00 uur tot 18.00 uur”, aldus Kalpoe.

Indien iemand vragen heeft of het inschrijfformulier voor het lidmaatschap wilt ontvangen dan kan dat doorgegeven worden via WhatsApp op het nummer 8532414.

SK

error: Kopiëren mag niet!