Deel Koningstraat in Paramaribo van 22 tot en met 26 augustus afgesloten

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat met ingang van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus, in verband met het verrichten van herstelwerkzaamheden aan de Koningstraat, en wel het weggedeelte vanaf de Willemstraat tot het Molenpad, een deel van de Koningstraat zal worden afgesloten voor het verkeer.

Door het aannemingsbedrijf A.G.W.W. N.V. zullen gedurende genoemde periode van 08.00 uur tot en met 18.00 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden, de herstelwerkzaamheden worden verricht.

In verband hiermee zullen de omliggende wegen worden omgelegd.

Verkeer komende vanuit het Molenpad met als bestemming de Willem Campagnestraat, Mr. J. Lachmonstraat en de Hernhutterstraat zal niet mogelijk zijn. Ook het verkeer komende vanuit richting de rotonde Poelepantje met als bestemming Molenpad, zal niet worden toegelaten. Vanuit de Fernandessteeg zal het ook niet mogelijk zijn de Koningstraat te bereiken. Bestemmingsverkeer zal indien mogelijk worden toegestaan.

Op de weggebruikers wordt een dringend beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de tijdelijke gewijzigde verkeerssituatie stipt op te volgen, zo laat het Korps Politie Suriname vrijdag 19 augustus weten.

error: Kopiëren mag niet!