NPS Commewijne organiseert educatieve vakantieactiviteiten

De onderafdeling van de Nationale Partij Suriname, NPS, in Commewijne heeft het voornemen om leerrijke activiteiten op touw zetten. Enkele maanden geleden heeft de jongerenafdeling van Nieuw Amsterdam al een anti drugs voorlichtingsevenement gehouden. Ook worden scholen te Meerzorg om de ene dag voorzien van broden. Gelet op de moeilijke situatie in ons land zullen de NPS vrouwen zich bundelen ter ondersteuning van sociale projecten.

Zij zullen zich meer richten op gezinsactiviteiten. Gedacht wordt aan denksport, kinderactiviteiten zoals vliegeren, troefcall, dammen, voetbal, teken- en opstelwedstrijden en sportevenementen.

Ook aan de voorlichting en begeleiding van kinderen zal aandacht worden geschonken, evenals het stimuleren van klein ondernemerschap. Voorafgaand aan de activiteiten zal de proclamatie plaatsvinden.

NPS Commewijne heeft reeds een aanvang gemaakt door op kleine schaal een voorproefje te geven van wat men zoal kan verwachten. Door Marlon Budike enFauzia Abdoelrahman zijn de afgelopen dagen voorbereidingen getroffen voor de op komst zijnde activiteiten.

error: Kopiëren mag niet!