Lichaam man (48) geborgen uit Coesewijnerivier

De politie van het bureau Calcutta heeft woensdagmiddag het lichaam van de 48-jarige Renato Mc Jerrel William uit de Coesewijnerivier opgevist, aldus de politie donderdagmiddag 4 augustus.

De man was maandag 1 augustus bij vermoedelijk een bootongeluk te water geraakt, waarna hij in de diepte verdween. De politie van Calcutta deed na de melding van het bootongeluk de locatie aan voor onderzoek.

Volgens het voorlopig politieonderzoek is gebleken, dat Renato – die onder invloed van alcohol verkeerde – met zijn pleegzoon was gaan vissen, waarbij zij visnetten hadden uitgezet. 

Renato die de boot bestuurde, verloor op een bepaald moment de controle over de besturing van het vaartuig en viel uit de boot. Hij kwam in het water terecht en verdween. Bij een zoekactie door de politie en de familie werd het lichaam van Renato in de directe omgeving waar hij in de diepte verdween, gesignaleerd en uit het water gehaald.

Op het lichaam van de man zijn letsels aangetroffen. De pleegzoon is na te zijn verhoord heengezonden.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Renato hangende het onderzoek ter obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!