Braderie in de Paramaribo Zoo

De Paramaribo Zoo zal op zondag 7 augustus een braderie organiseren. Het initiatief is ontstaan om naast aandacht voor de dieren en een gezellige dag met vrienden en familie ook mensen in de gelegenheid te stellen om hun spullen aan de man te brengen.

Diverse standhouders zullen participeren, naast kleine ondernemers doen ook individuen mee. 

Ook zal een groep kinderen fundraisen voor hun trip naar het buitenland. Het gaat om zwemmers van een waterballetgroep. Het aanbod van producten is zo gevarieerd mogelijk, etenswaren ontbreken niet, maar ook kleding, handicraft, kunstwerken, planten en boeken zullen aangeboden worden. Ook waterprooftabletcovers en speelgoed worden aangeboden. Het assortiment is nog uitgebreider. Zo zegt een standhouder ook prachtige ‘Beadwork’ aan te zullen bieden. 

Voor de sfeer is er een dj terwijl dit bedrijf de kinderen ook in een treintje zal rondrijden. Voor kinderen die de dierentuin vanaf de rug van een paard willen zien is de vaste standhouder aanwezig. Voor de kinderen zijn er enkele activiteiten in het educatiecentrum terwijl in de speeltuin een slangendemonstratie zal plaatsvinden. 

Het beloofd een leuke dag te worden met onder andere lekkernijen als suikerspin, boxed delights en het oude vertrouwde schaafijs. 

RB

error: Kopiëren mag niet!