Zwakbegaafde Christen Jackie (24) wordt vermist

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname verzoekt de opsporing van de vermiste Christen Jackie, geboren op 4 december 1997 in Paramaribo en woonde het laatst op het adres Boxel Paraweg #86 in het district Wanica.

Christen Jackie, meer bekend als “Gilende”, heeft geen vaste woon- of verblijfplaats en is voor het laatst gesignaleerd te Paranam. Hij is zwakbeschaafd en was onder behandeling van een psychiater.

Ongeveer een jaar lang leidde hij een zwervend bestaan.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van het ressort Domburg via het telefoonnummer 370022 of via het verkorte nummer van het Command Center 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!