Automobilist (55) gedood nadat auto op de kop in trens langs Indira Gandhiweg belandt – 24-jarige dochter raakt gewond

De 55-jarige automobilist Ramoedit Roepchand is bij een verkeersongeval dinsdagmiddag 19 juli op de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Bijlhoutweg in het district Para overleden. Zijn 24-jarige dochter die bij hem in de auto zat raakte gewond.

Na een melding van het verkeersongeval gingen agenten van het politiebureau van Rijsdijk naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst troffen de agenten een auto op de kop aan in de langs de weg lopende trens. De bestuurder, die niet aanspreekbaar was, werd met behulp van een omstander uit het voertuig gehaald. Een arts stelde de dood van het verkeersslachtoffer vast. 

Zijn 24-jarige dochter werd afgevoerd in een ambulance naar de afdeling Spoed Eisende hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het voorlopig politieonderzoek wijst uit, dat de automobilist kwam vanuit de richting Zanderij en reed richting Paramaribo. Hij reed vermoedelijk met een hoge snelheid, waardoor de auto eerst tegen een billboard botste, vervolgens op de rechterzijde van de weg terecht kwam waarna de auto in de trens belandde.

Volgens verklaring van de dochter van het slachtoffer, sliep zij in de auto toen zij op een gegeven moment een harde klap hoorde en merkte dat zij en haar vader in de trens terecht kwamen. 

Vermeld dient te worden dat de bestuurder in het bezit was van een geldig rijbewijs. De auto is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Ramoedit Roepchand afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de politie van Verkeersunit Regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!