Vp Brunswijk krijgt getekend portret van kunstenaar Ewald van Friderici

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft uit handen van kunstenaar Andre Ewald van Frideric  een portret ontvangen. Hiermee ging eindelijk de droom van de kunstenaar in vervulling, zo meldt Brunswijk op zijn Facebook-pagina.

Van Friderici heeft op dinsdag 12 juli een getekend portret van de vicepresident overhandigd aan Brunswijk op diens kabinet. Brunswijk toonde zich erg dankbaar voor de schenking. De inspiratie van de kunstenaar is voortgekomen uit een ontmoeting met de vp in de Palmentuin op Marrondag. Bij die gelegenheid omhelsde Brunswijk hem vrijblijvend zonder dat beiden elkaar eerder kenden.

Hij kreeg vanaf dat moment een grotere waardering voor de persoon Brunswijk. Van Friderici is er diep van overtuigd, dat God een speciale bedoeling heeft met de vicepresident. Zijn mensenliefde heeft daarom de kunstenaar extra gestimuleerd om het portret te maken.

Hij laat zich leiden door het woord: “Waar God ons leidt is het pad ons goed”. Hetgeen volgens hem betekent dat God bepaald heeft dat de vp van Suriname Ronnie Brunswijk moet zijn nu. “En wat God bepaald is het beste.”

error: Kopiëren mag niet!