Districtscommissaris van Para waarschuwt voor nep-collectanten

Districtscommissaris Marlene Joden van Para waarschuwt in een uitgebrachte bekendmaking voor nep-collectanten. Die nep-collectanten komen bij huishoudens langs “voor het collecteren van geld ten behoeve van civieltechnische werken, met name voor het egaliseren van wegen”, aldus Joden.

“Klachten hebben het commissariaat bereikt, dat er recentelijk gecollecteerd is bij huishoudens aan de Copie- en de Palissadeweg.”

Mevrouw Joden benadrukt in haar bekendmaking, dat zij geen kennis draagt van enige collecte “en waarschuwt huishoudens hieraan niet mee te werken”.

Tot slot laat ze een waarschuwend geluid horen in de richting van de personen die collecteren met verkeerde bedoelingen: “Personen die op deze manier financieel misbruik maken van huishoudens, zullen strafrechtelijk worden vervolgd.”

error: Kopiëren mag niet!