Automobilist (19) zonder rijbewijs gedood bij eenzijdig ongeval op Oost-Westverbinding bij Perica

De 19-jarige automobilist Jean Louis is bij een verkeersongeval op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Perica om het leven gekomen, zo meldt het Korps Politie Suriname dinsdag 14 juni.

Na de melding van het verkeersongeval gingen agenten van het politiebureau Moengo naar de plek voor onderzoek. Bij aankomst troffen zij een Noah busje op de kop in de langs de weg lopende trens aan. 

Louis die geen teken van leven meer vertoonde, werd met behulp van de brandweer uit de auto gehaald. Voor de komst van de politie was

de 39-jarige bijrijder Robinson J. al door omstanders afgevoerd naar de Franse kant voor medische hulp. Na medische behandeling is hij heengezonden. Zijn situatie is stabiel.

Een arts stelde de dood van de jonge automobilist vast. Onderzoek wees uit dat hij en J. met het Noah busje over Oost-Westverbinding reden

vanuit de richting Stolkertsijver en rijdend richting Paramaribo. Ter hoogte van Perica verloor de bestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. Het

busje raakte van de weg, sloeg een aantal keren over de kop en kwam in de langs de weg lopende trens op zijn kop tot stilstand. 

De bestuurder, die niet in het bezit van een rijbewijs bleek te zijn, is ter plekke overleden. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Jean Louis afgestaan aan de nabestaanden. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Oost.

error: Kopiëren mag niet!