Automobiliste (78) komt om het leven bij aanrijding met terreinauto op Twee Kinderenweg

Bij een aanrijding maandag 23 mei tussen twee auto’s op de Twee Kinderenweg is de 78-jarige automobiliste Marina Nojokromo ter plekke aan haar verwondingen overleden, zo meldt de politie dinsdagmiddag 24 mei.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg omstreeks 17.14 uur de melding van een aanrijding tussen twee auto’s waarbij sprake was van persoonlijke letsels. Bij aankomst van de politie werd Marina Nojokromo met zware verwondingen op het wegdek aangetroffen. Kort daarna overleed de vrouw ter plaatse.

Onderzoek wees uit, dat kort voor de aanrijding beide voertuigen over de Twee Kinderenweg reden. De bestuurder van een terreinauto, Patrick M. (54), kwam vanuit de richting van de Commissaris Thurkowstraat en reed in de richting van de Anton Dragtenweg. De automobiliste reed vanuit een inrit achteruit de straat op zonder voorrang te verlenen aan het verkeer op de Twee Kinderenweg met als gevolg de aanrijding. 

Door de klap vloog de bestuurster door de voorruit van haar auto.

De andere bestuurder verkeerde onder invloed van alcohol en klaagde over pijn op zijn borst. Hij werd voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Het rijbewijs van de man is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Het lichaam van de vrouw is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!