BEP Jongeren Forum houdt brainstorm- en motivatiesessies

In het nog niet officieel geopende nieuwe BEP Partij Centrum aan de Ephraimzegenweg BR no.140, hebben leden van het BEP Jongeren Forum het initiatief genomen brainstorm- en motivatiesessies te organiseren.

Op 7 mei hebben meer dan 60 jongeren van 13-18 jaar en van 18 tot 35 jaar gereageerd op de uitnodiging van Sinclair Westenburg, Xahira Heynes en Astrando Patra. De jongeren van 13 tot 18 jaar namen deel aan een motivatiesessie door Lourencina Adams, waarin het belang van scholing en opleiding afronden werd behandeld. Ook de rol van verandering die ook jonge vrouwen kunnen spelen ter verbetering van de maatschappij op elk gebied, thuis, de buurt, de school, kwam aan de orde. 

De jongeren van 18-35 kregen tips over hoe een politieke carrière met zelfstudie, observatie, assertiviteit en loyaliteit op te bouwen van Ronald Seedo, Michael Noordzee en Johan Koese.

De jongeren in de buurt van het nieuwe BEP Partij Centrum toonden zich ingenomen met de nieuwe politieke buur BEP. Op zaterdag 14 mei vind een vervolg van Brainstorm & Motivatie sessie van de BEP Jongeren plaats. Ook is er afgesproken dat het Jongeren Forum iedere eerste woensdagavond van de maand het radioprogramma A Sten Fu Bep invulling zal geven. Sinclair Westenburg van het forum zei, dat het in de bedoeling ligt in meerdere ressorten brainstorm en motivatiesessies voor Surinaamse jongeren te organiseren.

BEP Media commissie

error: Kopiëren mag niet!