Politie zoekt eigenaren twee paspoorten en id-kaarten

Op twee politiebureaus zijn recentelijk twee paspoorten en twee identiteitskaarten gedeponeerd. Deze bescheiden moeten de houders vermoedelijk hebben verloren of ergens hebben laten liggen. Om de houders van deze documenten sneller te achterhalen, zijn deze bescheiden afgestaan aan de afdeling Public Relations (PR) van het Korps Politie Suriname (KPS), zo meldt het KPS op Goede Vrijdag.

Het gaat hierbij om een Colombiaans paspoort op naam van Edgar Castro Ortiz, geboren op 3 juni 1968 en een Haïtiaans paspoort op naam van Nerline Masson, geboren op 1 februari 1995. De identiteitskaarten betreft de op 21 mei 2002 geboren Kareshma-Debie Jagernath en Vijenderpersad Paragh, geboren op 26 september 1962.

De houders van deze documenten kunnen zich van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot en met 14.00 uur in verbinding stellen met de afdeling PR, gevestigd in het hoofdbureau van de politie aan de Duisburglaan no.43-45 in het ressort Flora. Deze afdeling is telefonisch bereikbaar via het nummer 433211 of 492233.

error: Kopiëren mag niet!