Kunst van Surinaamse kunstenaars tijdens Hight Level Security Conference

Tijdens de High Level Security Conference op 21 en 22 april krijgen Surinaamse kunstenaars een platform. Kunstenaars zullen op verschillende locaties in de hotels Torarica en Royal Torarica hun schilderijen ophangen. De door het directoraat Cultuur van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur geselecteerde, kunstenaars kregen donderdag 14 april een rondleiding door de hotels.

Lalita Adhin, beleidsadviseur bij directoraat Cultuur en Nola Hatterman Art Academy, was belast met het selecteren, begeleiden en accommoderen van tien kunstenaars. Het gaat onder andere om George Struikelblok, Pearl Brunings en Anand Dwarka.

De schilderijen zullen dinsdag 19 april gehangen worden in de Banquethal van Torarica, de ballroom, Pergola, Breakfast Area en de lobby van Royal Torarica. Er zullen voor deze gelegenheid ook panelen op de verschillende locaties aangebracht worden.

Volgens de kunstenaars is het een eer dat hen de gelegenheid is geboden hun werken te exposeren op dit internationaal evenement. De kunstwerken zullen ook te koop worden aangeboden.

error: Kopiëren mag niet!