54 personen vrijdag positief op Covid getest uit 261 testen – Geen patiënt aan coronavirus overleden

Vrijdag 25 februari zijn 54 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 261 uitgevoerde testen. Dat waren dinsdag 70 personen, woensdag 55 en donderdag 81.

Geen enkele patiënt is vrijdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu nog steeds 1.315 bedraagt, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond elf uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

Daling aantal opnames ziekenhuizen zet gestaag door

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname liggen vrijdag 2 patiënten (donderdag nog 4) en in totaal liggen nu 19 personen met het virus in een ziekenhuis en dat waren er dinsdag 21, woensdag ook 21 en donderdag 22.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 78.070.

PK

error: Kopiëren mag niet!