Start ‘Stick Welding Training’ Brokopondo

De Pansa Group of Companies N.V. (PGC) is een honderd procent Surinaams bedrijf die in 1975 is opgericht. Vanuit haar visie, missie, kernwaarden en businessmodel heeft het bedrijf een maatschappelijke verantwoordelijkheid om in samenwerking met de overheid en de gemeenschap, een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Suriname.

Als Surinaams-, ASME- & ISO- gecertificeerd bedrijf, is ons de taak weggelegd om onze opgedane competenties, kennis en kunde, skills, best practices in het bedrijfsleven, gestructureerd te delen met de pas afgestudeerden en werkzoekenden, om zich klaar te maken voor de werkzaamheden in de productiesector. Dit ter voorbereiding van duurzame industriële ontwikkeling & innovatie binnen onze olie- en gasindustrie, maar daarnaast ook de mijnbouw en de agrarische sector, alsook voor de verdere economische groei & ontwikkeling, welvaart & welzijn van elke Surinaamse burger in stad en district.

Ter implementatie wil de Pansa Group of Companies N.V. in het district Brokopondo, starten met een Stick Welding training. Dit in samenwerking met Alcoa Foundation, Pansa Machine Shop N.V. en P2CET – Stichting Public Private Center of Excellence for Technology.

De Launch van onze training in het district Brokopondo, is op vrijdag 18 feb 2022, vanaf 10.00 uur, op de hoek van Dr. Rijke weg, tegenover Politie Bureau Brownsweg.

Het doel hiervan is om de beroepsbevolking in het land te vergroten, werkgelegenheid voor de beroepsbevolking te creëren en hierdoor de productie van Surinaamse bedrijven te verhogen. Om onze concurrentiepositie te verbeteren moet het bedrijfsleven werken conform de internationale kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieustandaarden.

Speciaal voor de gemeenschap te Brownsweg zullen wij personen, rekening houdende met de cultuur, taalbarrière en talenten van elke individu, trainen tot gecertificeerde lasser, conform de internationale standaarden, die ingezet kunnen worden in de diverse productiebedrijven.

Samen werken wij aan duurzame gemeenschapsontwikkeling en industriële innovatie, middels trainingen, het creëren van werkgelegenheid en banen garantie voor de beroepsbevolking.

In de bijlage treft u onze visie, missie, kernwaarden en businessmodel ter illustratie en voor meer informatie kunt u ook terecht op onze website: https://pansaholding.com/about-us/

error: Kopiëren mag niet!