Afdeling van AW&J traint personeel Parket PG in ‘leidinggeven en effectief communiceren’

De Stichting Productieve Werk Eenheden (SPWE), een werkarm van het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J), is dinsdag van start gegaan met de training “leidinggeven en effectief  communiceren”, voor afdelingshoofden van het Parket van de procureur-generaal (pg). 

De training is gefinancierd door het Openbaar Ministerie (OM) en heeft als doel het upgraden van de kennis en vaardigheden van de afdelingshoofden en hen handvatten aan te reiken om toe te passen binnen de werksfeer. Daarbij staat centraal de rol van een manager en de communicatie naar het personeel toe.

Gracia Parasingh, waarnemend pg bij het OM, heeft benadrukt dat effectief communiceren en leidinggeven van belang zijn bij het bereiken van succes in teamverband. Zij is ervan overtuigd dat de opgedane kennis zal resulteren in  betere communicatie op de werkvloer. Parasingh heeft de afdelingshoofden aangemoedigd om zich volledig in te zetten en de training met succes af te ronden.

Naushad Ketwaru, Consulent bij de SPWE heeft namens zijn directeur Etienne Etman, de afdelingshoofden bemoedigd om zich ten volle in te zetten en de training succesvol af te ronden.

error: Kopiëren mag niet!