Bromfietser (45) overlijdt op Welgedacht B weg na door auto te zijn aangereden

De 45-jarige bromfietser Sandjai Kalloe is zaterdagavond 12 februari op de Welgedacht B weg ter hoogte van pandnummer 211 door een automobilist aangereden en ter plekke aan zijn opgelopen verwondingen overleden.  

Agenten van de Verkeersunit van Regio Midden van de politie gingen na een verkregen melding van het Command Center naar de locatie voor onderzoek. Daar troffen zij de bromfietser, die geen teken van leven meer vertoonde, op de weg aan. Een arts die werd ingeschakeld, stelde de dood van het slachtoffer vast.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt dat de automobilist vanuit de Indira Gandhiweg kwam. Hij sloeg vervolgens af in de Welgedacht B weg en ging in de richting van Magentakanaal, terwijl de bromfietser in de tegenovergestelde richting reed. Kalloe maakte op een gegeven moment een rechtse bocht met de bedoeling zijn inrit in te rijden. Op dat moment kwam hij in botsing met de auto. 

De auto en bromfiets zijn hangende het onderzoek door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Het geldig rijbewijs van de automobilist is na overleg met het Openbaar Ministerie ingevorderd. Na te zijn voorgeleid en verhoord is de automobilist heengezonden.

Het lichaam van Sandjai Kalloe is inmiddels in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!