24 Nieuwe Covid-besmettingen donderdag en weer geen enkele patiënt aan virus overleden 

Aan het coronavirus is donderdag 23 december geen enkele patiënt overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen bedraagt – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nog steeds 1.186, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond tien uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

24 Personen werden positief getest (zaterdag 22, zondag 10, maandag 46, dinsdag 36 en woensdag 20), 222 testen zijn uitgevoerd en volgens het dashboard zijn 205 patiënten donderdag genezen verklaard. Dit hoge aantal wordt ook vermeld op de website covid-19.sr. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen donderdag 3 patiënten (dat waren er zondag nog 11) en in totaal liggen 11 personen met het virus in een ziekenhuis. De BOG Covid-19 dashboard toont 23 december twee personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 51.542.

PK

error: Kopiëren mag niet!