Vrouw (28) aangehouden die 183 gram cocaïne verwerkt in Chinese tayer in doos tracht te verzenden

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben donderdag 16 december de 28-jarige S.B. op een woonadres te Paramaribo na uitgewerkte informatie opgespoord en aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdagavond 22 december.

Zij had dinsdag 28 september bij een postbedrijf een doos ter verzending naar het buitenland aangeboden. Tijdens visitatie door de douane recherche werden vijf harde blokvormige cocaïne aangetroffen, die in Chinese tayer was verwerkt. Het totaal gewicht van de cocaïne bedroeg 183 gram.

In eerste instantie legde de jonge vrouw verschillende verklaringen af, maar gaf later toe voor wie zij de cocaïne moest posten. De drugverstrekker is meermalen op haar woon- en werkadres opgespoord zonder het gewenste resultaat.

De postverzendster S.B. is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!