Boze bewoners barricaderen Gangaram Pandayweg

Boze bewoners van de omgeving Gangaram Pandayweg (voorheen Larecoweg) zijn dinsdagochtend overgegaan tot het barricaderen van de weg. Zij zijn de staat waarin die weg verkeerd beu en willen dat wordt ingegrepen en de weg wordt hersteld.

Auto’s zitten met regelmaat vast door de vele kuilen en gaten in de weg, waarna iedere keer een mini graver de wagens moet lostrekken, aldus de verhitte bewoners. 

De weg, die 7 kilometer lang is, is ook de toegangsweg tot een zandput waar zand wordt afgegraven. Sinds jaar en dag ondervinden bewoners en het verkeer ellende van die weg tijdens regenval. Daarenboven worden delen kapotgereden door zandtrucks.

Volgens de bewoners zou Staatsolie – die werkzaamheden uitvoert in de omgeving – de weg moeten onderhouden, maar dat blijkt niet te gebeuren.

Het VHP-Assembleelid Mahinder Jogi ondersteunt de actie van de bewoners en gaat minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken benaderen om hem te vragen voor een oplossing te zorgen, dus voor herstel van de weg.

PK

error: Kopiëren mag niet!