16 personen Covid-positief getest zondag uit 115 testen en 1 persoon aan virus overleden

Aan het Covid-19 virus is zondag 5 december 1 persoon overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen, sinds de uitbraak ervan in maart 2020, bedraagt nu 1.171. In totaal werden zondag 16 personen positief op het virus getest uit in totaal 115 uitgevoerde testen. Dat meldt de Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, BOG, zondagavond.

16 Personen werden positief getest (woensdag 34, donderdag 47, vrijdag 31 en zaterdag 33) en volgens het dashboard zijn geen patiënten zondag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen nu 10 patiënten (zaterdag nog 6) en in totaal liggen 13 personen met het virus in een ziekenhuis, dat waren er zaterdag nog 7. De afgelopen dagen is een constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De BOG Covid-19 dashboard toont 5 december 4 personen in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 51.009.

PK

error: Kopiëren mag niet!