Wijnaldum voorkomt in 92e minuut verlies Paris Saint-Germain tegen RC Lens

Georginio Wijnaldum heeft zaterdag voorkomen dat Paris Saint-Germain de tweede competitienederlaag van het seizoen zou lijden. De Franse topclub stond lang met 1-0 achter bij RC Lens, maar via de Nederlander werd het toch nog 1-1.

Paris Saint-Germain startte tegen RC Lens met Lionel Messi in de basis, terwijl Mbappé en Georginio Wijnaldum op de bank begonnen. Neymar is door een blessure de komende tijd afwezig bij de Fransen.

PSG had veel de bal en kreeg in de eerste helft ook de grootste kansen, maar Messi raakte de paal en ook Mauro Icardi had het vizier niet op scherp staan. Na ruim een uur spelen kwam Lens op voorsprong via Seko Fofana.

In de laatste twintig minuten vielen onder anderen Mbappé en Wijnaldum in. Een nederlaag leek aanstaande, maar Wijnaldum kopte de bal in de 92e minuut binnen na een voorzet van Mbappé: 1-1. Het was voor Wijnaldum zijn eerste competitietreffer.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: