Gevaarlijke situatie door verrotte elektriciteitsmast/lantaarnpaal Groenhartstraat, Abrabroki

Dagblad Suriname werd donderdagmiddag door een burger geattendeerd op een gevaarlijke situatie in de Groenhartstraat te Abrabroki. Niet ver voorbij de T-kruising met de Bolletriestraat, aan de linkerzijde van de straat, staat een houten elektriciteitsmast/lantaarnpaal die aan de onderzijde finaal verrot is.

De redactie van Dagblad Suriname heeft met eigen ogen kunnen zien hoe gevaarlijk de situatie is. De onderkant van die mast is finaal doorgerot. Je kunt je hand gewoon helemaal in het door rot ontstane grote gat steken.

Door deze situatie, vooral gelet op langs rijdend drukke verkeer in de straat en de kans op stevige winden tijdens regenbuien, lijkt het niet onwaarschijnlijk dat de mast het vandaag of morgen begeeft met alle gevolgen vandien. Voetgangers en voorbij rijdend verkeer kunnen geraakt worden door de omvallende mast, met alle persoonlijke gevolgen vandien.

Het is dan ook van de nodige importantie dat de EBS snel een kijkje komt nemen en die mast gaan vervangen door een nieuwe.

PK

error: Kopiëren mag niet!