47 personen Covid-positief getest donderdag uit 472 testen en geen personen aan virus overleden

Aan het Covid-19 virus zijn donderdag 2 december geen personen overleden. Het totaal aantal aan het virus overleden personen, sinds de uitbraak ervan in maart 2020, bedraagt nu 1.169. In totaal werden die dag 47 personen positief op het virus getest uit in 472 uitgevoerde testen. Dat meldt de Covid-19 dashboard op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg, BOG, donderdagavond.

34 Personen werden positief getest (woensdag 34) en volgens het dashboard zijn twee patiënten donderdag genezen verklaard. 

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen liggen donderdag 9 patiënten en in totaal liggen 15 personen met het virus in een ziekenhuis, dat waren er woensdag nog 19. De afgelopen dagen is er constante dalende lijn waar te nemen in het aantal ziekenhuis- en ICU-opnames.

De BOG Covid-19 dashboard toont 2 december 1 persoon in isolatie.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 50.929.

PK

error: Kopiëren mag niet!