Ruziënde militair en burger te Albina richten wapens op elkaar

Er zijn beelden op social media verschenen (zie onderaan) waarop te zien is dat een militair te Albina zijn wapen op een burger richt. Die burger zou – aldus omstanders – een zoon zijn van vicepresident Ronnie Brunswijk. Die burger had ook een wapen in een hand. Op de beelden is ook een duidelijk herkenbare agent aanwezig die verder niet leek op te treden.

Uiteindelijk zouden de twee ruziemakers tot rede zijn gekomen. De Militaire Politie heeft het incident in onderzoek.

Velen vragen zich af waar het naartoe gaat met Suriname, wanneer mensen die ruzie met elkaar hebben zo snel een vuurwapen trekken en lopen te schreeuwen tegen elkaar. In dit geval konden de twee kemphanen kennelijk tot bedaren worden gebracht voordat er kogels door de lucht zouden vliegen met als gevolg een ernstige uitkomst van wat begon als een ruzie.

PK

error: Kopiëren mag niet!