Ole Gunnar Solskjaer vertrekt als trainer bij Manchester United – 4-1 nederlaag tegen Watford de druppel: “Beschamend”

Trainer Ole Gunnar Solskjaer heeft na de nederlaag van zijn Manchester United zaterdag van 4-1 bij Watford, te horen gekregen dat hij moet vertrekken.

United heeft zijn vertrek zondag bevestigd. De Noor was een kleine drie jaar hoofdcoach bij Manchester, waar hij in december 2018 de Portugees José Mourinho opvolgde.

Manchester begon nog wel aardig aan het seizoen, maar de topclub is de laatste tijd bezig aan een vrije val. De laatste zeven competitieduels leverden slechts 4 punten op. Manchester is daardoor afgezakt naar de zevende plaats met een achterstand van 12 punten op koploper Chelsea.

Onder leiding van Solskjaer eindigde Manchester United in de Premier League achtereenvolgens als zesde, derde en tweede. Een prijs won de club niet onder leiding van de oud-spits.

Ook waren er al andere flinke nederlagen in de voorbije weken, waaronder de 0-5 oorwassing tegen aartsrivaal Liverpool.

Na de nederlaag verontschuldigde de Noorse trainer zich al bij de fans van Manchester United. De Noorse trainer noemde de nederlaag bij Watford “beschamend en gênant.” “Ik voel met de fans mee en ik voel hetzelfde als zij. We schamen ons omdat we deze manier verliezen. We weten dat we in een slechte situatie zitten en met een zwakke reeks bezig zijn, maar zo gaat dat soms in het voetbal.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: