Tiener Farelsha bijna twee weken vermist

De redactie van Dagblad Suriname had 14 september een gesprek met een moeder van een vermiste tiener (14 jaar), genaamd Farelsha. Haar dochter was in die periode twee keer in dezelfde week van huis gelopen. Op 20 september gaf de moeder aan, dat haar dochter terecht was, maar in een tehuis was geplaatst voor verdere begeleiding.

De moeder van Farelsha slaat woensdag 17 november weer alarm. Farelsha is nu al bijna twee weken vermist. Zij was geplaatst in het kindertehuis “Hoop voor kinderen”.

“Farelsha is op 8 november vanuit de Kafiluddistraat omstreeks half elf ’s morgens van school vertrokken en is niet huiswaarts gekeerd. Zij was gekleed in het schooluniform. Informatie heeft ons bereikt dat zij in de omgeving van Emielaan was gesignaleerd.” Dit heeft het tehuis aan de moeder voorgehouden.

De wanhopige moeder doet een dringend beroep op de samenleving om haar te helpen bij het vinden van haar dochter. 

Eenieder die informatie over Farelsha kan verstrekken kan contact opnemen met de politie of met de moeder van Farelsha op het nummer 597 744-0409.

SK

error: Kopiëren mag niet!