Bestuur vakbond OWOS bij EBS praat met president Santokhi over ‘bedrijfszaken’

Het bestuur van de Ogane Werknemersorganisatie Suriname (OWOS), de vakbond bij de N.V. Energiebedrijven Suriname (N.V. EBS), heeft maandag op het Kabinet van de President een uitvoerig overleg gevoerd met een regeringsdelegatie. President Chandrikapersad Santokhi stond aan hoofd van deze delegatie en ook vicepresident Ronnie Brunswijk, minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen en presidentieel adviseur Murwin Leeflang namen deel aan het gesprek. 

OWOS-voorzitter Steve Geerlings zegt dinsdag in gesprek met de Communicatie Dienst Suriname (CDS), dat het gesprek buitengewoon constructief is geweest. “Wij hebben over bedrijfszaken gesproken. Werknemersvraagstukken die actueel zijn binnen het bedrijf en die aandacht behoeven, zijn ook aangekaart,” aldus de vakbondsman. 

Hij geeft verder aan dat er ook van gedachten is gewisseld over het invullen van diverse posities binnen de EBS. De OWOS-bestuurder zegt, dat er binnen een maand een vervolggesprek komt. De Ogane Werknemersorganisatie Suriname hoopt begin 2022 een formele leiding te hebben in het nutsbedrijf.

CDS

error: Kopiëren mag niet!