Ambtenarenopleiding te Brokopondo gestart

In Brokopondo is woensdag 10 november de ambtenarenopleiding van start gegaan, waarvoor 70 personen zich hebben aangemeld. Het startsein werd gegeven door Jacintha Thomas-Alfaisi, directrice Human Resource Management (HRM) van het ministerie van Binnenlandse Zaken in het Mulo Brokopondo schoolgebouw. Verder waren aanwezig Vorming & Opleiding coördinator Kavitadevi Gangadin, het ABOP-Asembleelid Fogatie Aserie en districtscommissaris (dc) Ludwich Mendelzoon. Dit bericht de Communicatie Dienst Suriname.

“De opleidingen zullen nu verzorgd worden in uw district. Dit betekent dat u uw functioneren kunt tillen naar een hoger niveau”, onderstreepte de BiZa HRM-directrice. Hierdoor hoeven de cursisten niet meer naar Paramaribo af te reizen voor deze opleidingen en dus kunnen besparen op vervoerskosten en tijd. Thomas-Alfaisi stak de cursisten een riem onder het hart: “Doet u alstublieft uw best, want de overheid verwacht van u dat u de opgedane kennis, vaardigheden en competenties tijdens de opleiding in de praktijk toepast om beter te functioneren”.

Dc Mendelzoon kent de zweepslagen van deze ambtenarenopleiding, omdat hij die ook heeft afgerond, maar dan onder andere omstandigheden. “Goede inspanning levert altijd iets goeds op en dat hield ik vast. Binnenlandse Zaken heeft mij klaargestoomd. Door het volgen van deze opleidingen heb ik meer zicht gekregen in het werk van de overheid”, aldus Mendelzoon  over zijn periode op de ambtenarenopleiding.

Educatie is de sleutel tot succes, accentueerde AssembleelidAserie, het belang van deze opleiding. “Als u vorderingen maakt, zult u succesvol zijn in wat u doet. Wie in zichzelf wil investeren, zal offers moeten brengen. Geef niet op.”

error: Kopiëren mag niet!