Lotus Group schenkt computers en complete camerabeveiliging aan scholengemeenschap Moengotapoe

Tijdens de officiële opening van de scholengemeenschap Moengotapoe, sprak vicepresident Ronnie Brunswijk zijn dank uit aan degene die een bijdrage hebben geleverd aan het nieuwe scholencomplex, waaronder de Lotus Group, die het ICT-lokaal heeft voorzien van computers en het complex van camerabeveiliging.

Lotus Group heeft 15 computers en een complete camerabeveiliging geschonken aan het nieuwe scholencomplex te Moengotapoe. 

“In aanwezigheid van de vicepresident, Zijne Excellentie Brunswijk en de voorzitter van de Nationale Assemblee, Zijne Excellentie Marinus Bee hebben wij dit bewerkstelligd. Er is een speciaal computerlokaal ingericht  voor de studenten, alwaar ze met alle plezier kunnen studeren op de computers. Het gehele scholencomplex is voorzien van een complete camerabeveiliging waarbij alle studenten, docenten en personeel zich veilig kunnen voelen, bewegen en studeren. De vicepresident was zeer trots en erkentelijk met deze schenkingen en uitte tijdens de opening van de school, vol lof zijn waardering uit aan Lotus Group”, zegt Sabita Sewbaransingh, CEO Lotus Group, in een reactie tegenover Dagblad Suriname.

SK

error: Kopiëren mag niet!