Drie verdachten van kappartij in Grapefruitstraat opgepakt

Rechercheurs hebben afgelopen maandag de 36-jarige vrouw R.D. opgespoord en aangehouden waarna op haar aanwijzing ook D.F. (27) en R.S. (41) konden worden gearresteerd..De drie worden ervan verdacht op zaterdag 2 oktober in de Grapefruitstraat een man zwaar lichamelijk letsel te hebben toegebracht. 

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg via het Command Center maandag de melding van een kappartij in de Grapefruitstraat. Bij aankomst hadden de verdachten de plek al verlaten. Ook het slachtoffer, die het bewustzijn had verloren, was per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De gewonde man werd ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, maar is inmiddels ontslagen.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche van Paramaribo, die constateerde dat de vrouwelijke verdachte op 2 oktober in gezelschap van D.F. en R.S. het adres van haar ex-vriend hadden aangedaan. De twee mannen bleven in hun auto zitten, terwijl de vrouw naar haar ex partner ging. Op een bepaald moment ontstond er een woordenwisseling tussen de vrouw en haar ex-vriend. D.F. en R.S. bemoeiden zich met de ruzie en mishandelden de ex-vriend. Ze brachten hem met een scherp voorwerp kapverwondingen toe aan het lichaam.

D.F. heeft bekend betrokken te zijn geweest bij de mishandeling, terwijl R.S., die de huidige vriend van R.D. is, ontkent schuldig te zijn. Hangende het onderzoek zijn de drie verdachten na overleg met het Openbaar Ministerie ter zake poging moord, poging doodslag, zware mishandeling en openlijke geweldpleging in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!