Automobilist omgekomen bij eenzijdig verkeersongeval in Nickerie

De 27- jarige automobilist T.S. is maandagavond bij een verkeersongeval in de Palinstraat in het distrikt Nickerie om het leven gekomen. De politie kreeg een melding van een auto, een Toyota Wish, die in de goot was beland.

Uit onderzoek blijkt, dat de automobilist bij het beschrijven van een bocht de controle over het stuur verloor. Hij ramde een elektriciteitsmast, om vervolgens met zijn voertuig in de trens te belanden. De man raakte in het voertuig bekneld en de brandweer moest eraan te pas komen om hem uit zijn benarde situatie te bevrijden.

Echter bleek, dat de bestuurder reeds was overleden. Omstanders beweren dat hij een nekfractuur heeft opgelopen. Het lijk is door de politie in beslag genomen .

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder onder invloed van alcohol verkeerde. Met dit ongeval is de verkeersbarometer dit jaar naar 68 gestegen.

error: Kopiëren mag niet!