Twee carwash-medewerkers opgepakt voor diefstal sieraden uit auto

Agenten van het politiebureau Uitvlugt hebben afgelopen donderdag de carwash-medewerkers R.A. (40) en de 29-jarige R.M. aangehouden op verdenking van diefstal van sieraden uit de auto van een klant, zo bericht het Korps Politie Suriname zondagmiddag 17 oktober.

De klant deed van deze diefstal aangifte bij de politie. Naar zeggen van de aangever bracht hij zijn auto maandag 11 oktober voor een schoonmaakbeurt naar de carwash. Bij het schoonmaken van zijn voertuig heeft personeel van de carwash zijn gouden ring en halsketting uit zijn auto gestolen.

Bij een ingesteld onderzoek werden de beide verdachten aangehouden. Ze verklaarden bij de politie, dat zij de sieraden hebben doorverkocht. 

Aan de opsporing en aanhouding van de koper ofwel heler wordt gewerkt. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie ingesloten.

error: Kopiëren mag niet!