Narcotica Brigade pakt marihuana-verkoper op en verzender post met cocaïne

De 28-jarige F.D. is in de eerste week van oktober bij een inval door Narcotica Brigade rechercheurs aan de Kroonenburgweg in de kraag gevat. De rechercheurs hadden informatie ontvangen, dat de man drugs verkocht op die locatie. Dit bericht het Korps Politie Suriname vrijdagmiddag 15 oktober pas.

Bij een ingesteld onderzoek in de woning stuitte de politie op 57 gram marihuana. De drug werd in beslag genomen.

Op diezelfde dag werd de 34-jarige B.K. op zijn werk aangehouden. Hij bood in de maand april een postpakket aan bij een postbedrijf te Latour. Tijdens controle stuitten dedouane rechercheurs op 316 gram cocaïne die in het postpakket verborgen zat. De drug werd in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van de politie.
Hangende het onderzoek zijn beide verdachten na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!