Kabinet Vicepresident benoemt Coördinator Preventie, Handhaving en Educatie Covid-19

Het Kabinet van de Vicepresident is de afgelopen maanden bezig geweest met de implementatie van de Covid-19 Protocollen om een veilige werkplek te garanderen. In dit kader i een Coördinator benoemd die verantwoordelijk is voor het invoeren en regelmatig monitoren van de technische en organisatorische aanpassingen op het kabinet. Daarnaast krijgt educatie een belangrijke rol.

Door middel van een bewustwordingscampagne, die onderdeel is van het gezondheidsbeleid, zullen alle medewerkers op het Kabinet van de Vicepresident gestimuleerd worden een gezonde leefstijl op na te houden.

Volgens Chantel Vyent, Coördinator Preventie, Handhaving en Educatie Covid-19 Kabinet van de Vicepresident,  is dit een goede stap in de landelijke strijd tegen het virus. “Het gaat niet alleen om het doorvoeren van de technische- en organisatorische aanpassingen. Niet elke organisatie beseft dat zij zelf verder gezondheidsbeleid moeten ontwikkelen om bij te dragen aan deze strijd. Als je medewerkers mee wil krijgen, moeten ze zich verbonden voelen”, benadrukt ze. 

Het is volgens haar daarom zeer gepast dat het kabinet het op deze wijze aanpakt, want vandaag hebben we Covid-19 en morgen een ander virus”m zegt de coördinatrice.

error: Kopiëren mag niet!