Zware aanrijding Martin Luther Kingweg, bestuurder gewond

Een automobilist die over de Martin Luther Kingweg, ter hoogte van het Clarence Seedorf Stadion, reed is dinsdagavond vermoedelijk de controle over het stuur verloren. Naar schatting reed de bestuurder met een snelheid van boven de 170 kilometer per uur, aldus een brandweerman die ter plekke aanwezig was tegenover Dagblad Suriname.

Een andere auto werd bij dit voorval ‘lichtjes’ aangereden.

De auto kwam tegen een machine aan langs de weg. Hierbij raakte de bestuurder gewond. Hij werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Een vrouw en baby die ook in de auto zaten, zijn ongedeerd gebleven.

De brandweerpost te Onverdacht kreeg rond acht uur in de avond een melding hiervan. Ook de politie was ter plekke aanwezig.

SK

error: Kopiëren mag niet!